Sunday, June 28, 2009

Weekend Bored....

Minggu ne aku rasakan minggu paling memboringkan selama aku kje kat cini...coz separuh dri housemake blik kg, aku plak dah cantik plan nak g JB last2 dpt task yang tak dijangka n last minit kna wak smpai siap...than terpaksa la weekend kna kje.ahhhhhhhh....boring tol la......

Nasib baik orang kat JB paham komitmen aku dan tak salah kan aku kerana terpaksa batalkan tuk kesana....selama 2 ari kat opis nasib ada haris,ba, amy,en.shahrul(BIG Bos)..klu xder diorg malas gak aku nak wak kje..dah la aku paling xsuka bt kje ne...sori Boss .luahan perasaan ckit..hahahha.. Apa2 aku aku dah niatkan kje kerana ALLAH..Walaupun aku xsuka itu adalah tanggunjawab aku tuk company, tempat aku mencari rezeki.

Harap2 minggu depan aku dapat rehat kan otak...and enjoy...JB tunggu aku datang tau...huhuhuhu...

2 comments:

CT_LiVaN said...

insyaallah...win....
mu akan happening mggu dpn...
doa bnyk2....
hehehehe...=)
peace...

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

insyaallah..apa yg dirancang akan menjadi kenyataan...huhuhu