Monday, June 29, 2009

Lepaskan Stress..........

Baru lepas luahan perasaan di post sebelum ne...kepala tengah berserabut, haris ngan Ba ajak makan kat kedai mamak kat bawah opis...Apalagi tanpa berpikir panjang kami bertiga turun..Masa kat kedai mamak 2 sempat lagi aku bg cadangan kalu perkena KFC best gak ne lagipun sebelum Haris ajak turun umi ngan ajan da ajak g KFC, tp mase 2 ingat nak siapkan keje dulu..Dah alang2 turun terus kami amik teksi n enjoy....kepala yang berserabut pun hilang....lama benar rase xmsuk KFC walaupun baru sebulan x jenguk..hahahhahha..

Cup Cake khas tuk seseorg design from ajan..
Apa yang telah ajan buat nee...,,tu sape tu jan?Sebelum balik opis kita posing dlu...nasib ada haris tukang jg cameraman...
Walaupun datang keje weekend , Saat paling gembira bile dapat good news masa meeting Bos ckp blh amik ct 1 day bile2 masa sahaja....yahoooooooo...kesian kat kiteorg kot...hahahha...Thanks BOS.....kerana memahami perasaan kami team QA....last note....I caw u...sambung wak kje yang tinggal ckit je lagi...bye2.....

5 comments:

Princess_Gathis said...

berah teh post...hehehe...
suka kt part 'cupbread' hehehe.. 2 sume keje kak ajan n kak awin...kak awin xngaku die design gok...
bkper dok wat balik...leh wat hiasan atas TV...hahahaha

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

hahhaha...ala lupe la mie nak wak blik...klu dok blh we ke misahhhhh..hahhahaha

rensions said...

tu la..
rugi jer cupbread tu da sesungut,da blusher da lipstick las2 tgal jer kt sna..
hehehheehe

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

ajan lain kali take note yer...hahahhahaha....wak balik sume yang ada sbgai memory...hihihi

Alang said...

Lepas stress pasal gaji x masuk2..wkakkkkakaaaa