Tuesday, January 25, 2011

Deko-deko bersama AWIEN...

Awien Heritage==> hehe...tajuk pom dah poyo...hihi..Terpikir-pikir semalam kalau la awien mampu mempunyai rumah sendiri alangkah indah nya..huhu...bukan apa bila jelajah website2 yang meng"deko" rumah ni..terasa teruja untuk membuat transformasi untuk rumah sendri...So bila dibelek2, beberapa konsep yang berkenan dihati..dia punya design tak la mewah sgt tp cukup bergaya kalau pandai menghias..Jom sama-sama kita lihat contoh konsep yang awien minat dan telah dicopy and paste...Tuan punya rumah tolong halal kan ek..sekadar untuk berkongsi pendapat...hehe..Kredit kepada pemilik2 rumah berkenaan....u punya deko super la....

Antara Contoh Design Yang Menambat Hati...Insyaallah Suatu Hari Nanti Konsep Berkenaan Akan Di Terjemah Ke Rumah Sendiri...Bila Dan Masa I DUNT NO....hehehhe..Insyallah..amin..Korang sama-sama doakan ek...Tp jgn pelik coz semua design bertema kan RED COLOR..MY FEBRET...hihihi

Ruang Tamu




Bilik tidur






Ruang makan

Bilik Air

2 comments: