Friday, December 17, 2010

Luahan Hati

Ntah kenapa aku suka sangat dengar lagu ni...mungkin irama dia yang jiwang kot....tetiba rasa sayu plak...sensitif plak malam ni (jam masa post entry 1.27am) mungkin suara Lan kristal yang mendayu-dayu kot.....ntah berapa kali aku putar lagu ni maybe 20x aku pom xingat......pepepom aku nk share ngan korang perasaan masa menulis entry ni..ak tersangat merindui suasana bersama kawan-kawan JB, KL, Kolej...best sgt aku rase....kalaulah masa boleh diputar balik...alangkah?????????????????.....yang pasti aku sgt2 rindu kawan2.......lagu ni tiada kene mengena dengan soal perasaan k....hehehehe..just sedap teliga melayan...hekhekhek.... (sdikit info : masa menaip ni pom masih layan lagu ni..)


kumpulan Kristal
Luahan Hati

pertama kali ku bertamu dengan mu..
sayunya hatiku merinduimu
walaupown belum kita bersua muka
namun aku tetap jatuh cinta
pertama kali ku bertemu denganmu
hatiku terpaut melihat senyumanmu
aku engharap engkau menerimaku
kerna aku bersedia menyintaimu
akan ku renang lautan yg berapi
membuktikan kehebatannya cinta ini
tetapi jikalau kau meninggalkan ku
terhiris hati ini.terguris jiwa ini.
menangis tak berlagu..ohhhh...
biarpun ombak yg mrubah pantai
kasih ku tak kan hancur berderai
biarpun hari berganti hari
dirimu tetap ku nanti ohhhh...
sayangku pimpinkan tangan ku
menuju mahligai bahgia..
kita bersama nikmati kisah cinta
hidup bagaikan di syurga
ohhhh..kasih...

6 comments:

zacky ~786~ said...

kristal terbaik.1!

Awien Heritage said...

zacky mmg minat kristal ea...hehe

myranaqi said...

miss u too..alangkah indah jika dpt undur ms kan..tp 2 sume mustahil...

Awien Heritage said...

mira--> biar la ia menjadi kenangan pada kita semua.......

Fiza said...

aku suke gok dengar lagu ni win.....sayu jer.......

Awien Heritage said...

lagu ni versi gitar sahaja best gak...bukan kristal nyanyi...lg sedih bile dgr...