Tuesday, July 28, 2009

Tag tentang aku...

Tq kepada kawan2 kerana sudi bg tag ni kat aku.

1. Bekas kekasih saya adalah :

sape ek? hahahha

2. Saya sedang mendengar :
Org menaip sesuatu di keyboard pc...biasa la kan..aku sekarang duk di opis..mesti diaorg wak kje.

3. Mungkin saya patut :
Kahwin!!!! hahhahahha

4. Saya suka :
Mengusik org (lebih2 lagi org yang bg feedback & manja)

5. Sahabat-sahabat baik saya :
Sape yang sudi jadikan aku sahabat baik dia

6. Saya tak faham :
Orang yang xphm tentang diri sendiri.

7. Saya kehilangan :
Setakat ni xpernah lagi kehilangan apa yang paling disayangi. Harap2 xder la.. Nauzubillah

8. Ramai yang kata :
Aku suka mengusik seseorg dan perangai budak2.hahaha

9. Makna nama saya :
Ntah.. xder dlm buku...tp ma aku ckp arwah nenek aku yang bg sbb dia minat sgt penyanyi Mazuin masa 2...hahhaha

10. Cinta itu adalah :
Cinta pada yang Maha Esa

11. Di suatu tempat, seseorang sedang :
Teringatkan kenangan lalu

12. Saya akan cuba :
Kurus kan badan., xpun kasi perut slim ckit...

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
Forever

14. Telefon bimbit saya :
Murah jer..

15. Bila saya terjaga dari tidur :
Cari phone..nak tgk kol wape.

16. Saya paling meluat bila :
Orang 2 sengaja buat2 manja. Padahal dop pun.

17. Pesta/Parti adalah :
Bersama family

18. Haiwan yang paling comel yang pernah saya temui ialah :
Xder..aku bukan pencinta haiwan

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
Bayi kot...coz sume org pasti akan syg.

20. Hari ini :
Tuesday

21. Malam ini saya akan :
Tido dengan lena sekali..kawan2 jgn lupa tutup lampu.

22. Esok saya akan :
Keje xpun update blog

23. Saya betul-betul inginkan :
Dah dapat apa yang dihajati selama ini..horeyyyyy...

24. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini :
Pakai tudung agar dok senget.

25. Pusat Membeli belah atau arked permainan :
Biasa klu kat Kl g sogo ngan Times Square dop pun masjid jamek, murah lagi...

26. Makanan barat atau Jepun :
Makanan Malaysia top 5 lg.

27. Bilik yang terang atau gelap :
Gelap...tido best

28. Makanan Segera adalah :
Biasa KFC dop pun beli kat kedai Mek & Roy..huhuhu

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang :
Sy bru lepas meeting..sori yer..

30. Siapa yang anda mahu TAG?
Aku rasa kawan yang aku nak bg ne sume dah tag kat blog masing2, so sape2 yang baca blog aku ni amik je la..Caw

4 comments:

myLovepatzi said...

kak win,sy x stuju la jwpn no 19 tu...x kan mse bayi jer org syg..skrg ni pun gitu gok la..pe la kak win ni.....

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

2 pendapat sy la. mmg la skrg pun ada yang syg tp masa byi lagi la ramai org syg..tol x?

~amy liana8886~ said...

saya paling suker yg kawin tu..kakwin mmg patut pun kahwin..dah 27 tu..next year ok..heehehe

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

insyaallah..amy doakan yer..amin