Wednesday, July 8, 2009

Makan ,makan,makan,, adoiiiii

kalau nak dikira pasal bab makan...memang xkan habis, makan la buat kita hidup dan kerana makan la buat kita xleh hidup lama..hahhaha..setuju x korang ngan pendapat aku?apa-apa pun makan itu wajib bagi setiap yang bernyawa.

Bukan apa aku buka story makan ni..sepanjang minggu lepas, aku n the geng asyik makan kat luar jer...ada yang belanja xkurang juga guna duit sendiri..tp paling best bila makan orang support r...pape pun thanks pada yang support aku makan..uhuhuhu..budi mu akan Allah saja yang dapat membalasnya..Amin...

Makan memang best tapi time timbang berat badan paling ngeri bagi aku,yer la apa x ngeri nya sekali timbang berkilo2 naik..arrrrrrrrrrrrrhhhhh...tension tol la...klu xmakan kan lapar plak..kalau ter"over" makan jadi cm ner la...Xper la aku akan berusaha turunkan berat badan yang paling idea...kena ngan ketinggian aku...hahahhahaha...

So walau apa pun yang berlaku kita hendaklah enjoy apa yang kita lakukan...

Fresh oren & Soya bean, mane satu aku nak minum ne...fening2...fazi tgk nape 2?renung kat sape?huhuhu


Nasi goreng seafood...yumiiii- Rm 5.oo , nasi tomyam Rm 6.90, nasi sup tomyam Rm 6.90


Antara restoran yang sempat di explore...



Kalau anda ter liur boleh la singgah mane2 restoran yang berdekatan..

6 comments:

myLovepatzi said...

air soya sy tu...tetibe jer kate cnfiuse nk minum yg mane....

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

hahha..doh duk depan muka sy mmg r konfius...awk kan tgk jer 2

myLovepatzi said...

eleh...cofius konon..soya pun x wehi minum....

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

hahahah...bukan dok wahi tp fobia hok dlu dop abih lagi...

~amy liana~ said...

xajok doh org..sapa ati..huhu

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

doh amy kan ada dikmie doh..kuar sokmo makan ngan dikmi dop ajak gok org..hahahha