Monday, December 7, 2009

Memory Genting Highlands

Tarikh : 06.12. 2009
Vanue : Genting Highlands

Rasenya dah lama Aku & the geng plan untuk ke Genting tp smlm bru sampi hajat masing2 ..hakhakhak... semua gara2 plan yg x segaja...aku just ckp2 jer ngan Ana ...lebih kurang dialognya gni la JOM KITA G GENTING...ana jawab" molek gop" so aku bgatau kak erin ngan misah diorg pun ckp JOM...apa lg besok tu jgk kami beli tiket..hehhehe..kata org bile dah plan jgn tangguh2 takut x jd lg..hahhaha...biasa terjadi cm g2 la...

Aku yakin ada kalangan korg yg smpai kat PUNCAK GENTING kan...so AKU just nak kongsi kegembiraan ngan korang jer...Apa yg paling best bile dpat p tempat yg diidamkan....cm duk LONDON plak...so kiranya Setengah LONDON la ni..nak p luar negara x mampu lg...hehhehehe...

nk tgk gmbar byk lg..g kat facebook aku yer..hehehe

So korang tatap secebis gambar kitorn ngah happy la neh..hehehe..nk upload byk2 takut korg meluat plak..hahahhahaha

Kenangan sblum g...

Dlm Gongdola(Skyway)..walaupun gayat aku tetap gagahi jgk...
Jom masuk dlm Taman Tema...Yes KAMI semua bersedia rempuh apa shaja...hehhehe

Berlatar belakang ARENA of STAR...

Bersama2 BUS double daker...hehhe

cm duk LONDON plak..koyaaaaa...hehhee..masing2 kesejukan dlm kabus tebal...

Beryl's shop...coklat dia semua best dan murah2...



12 comments:

myLovepatzi said...

best2...knangan outing bersama member2 yg paling best dlm idup sy..harap ader lokasi lain plak yg bakal menyusul pasni..hehe

Tengku Norazuwin said...

ok..geng...kita g slow2..bujet beb..ni nasib lepas...

~AmyLiana8886~ said...

best ngat g genting...

tp kak win sy perasan 1 menda..

baju...

beli kat jom heboh ke?

hok RM5 SEHELAI tu ke...

hehehheheheeh...


yg penting comel...cool..red...heehehehehehhe

Tengku Norazuwin said...

hehehhe....amy persan lalu baju tu..amy bocor rahsia org...hehheh..nak wak gane layak pakai baju RM5 jer...duit perbih kat GENTING jer....

Anonymous said...

suke ngat sek2 yer...blh ah gi plok skali lgi...eheh ;)

-Tent-

Tengku Norazuwin said...

tent ==> org ajak mareng xboh g ekpung..lain kali lok ea...

shidah said...

weeekk..menyampah..
xbaik tau.. xajk orng

Tengku Norazuwin said...

shidah ==> dop baik mympah shidah wei..hehhehhe...bkn xboh ajak tp kitaorg plan last minute..tu yg dop dang nk bgatu tu..lgpun ongkos kan lom msuk, takut la korg xmau g lak nt..hehehehe

Fiza said...

saat terindah bersama teman2 seperjuangan ku kat kl....lain kali g lagi er...simpan duit awal2....kiter g tempat lain lok....

Tengku Norazuwin said...

nak g dop leh rancang awl2...mmg dop jd..last minute gop jd gane2 pun...tgk nak g kt jambatan KLCC pah ceroh dop sampai....hehehhehehe....

Airin said...

klu xleh rancang awl...niat jela dlu...ble sapa time sesuai br rangcang...lps tu berangkat terus...hohoho

Tengku Norazuwin said...

yer betul tu kak erin..yg penting niat nak g tu...lmbat ker cepat bukn kuasa kita kan..kita hanya merangcang jer...hehhehehe