Wednesday, December 2, 2009

Cafe@One..Berbaloi ker?

Salam kawan2...klu sape2 dah baca entry dlm blog "myLovepatzi" mesti dah tau ape yg aku nak cite kan...adalah satu kedai baru cm ala2 Cafe gak r..baru bukak dlm minggu ni..cafe tu letakkanya bawah Opis aku jer kat area SENTUL...so diorg bt promotion tuk Cafe tu..adlah 2 org pekerja baru naik opis dan perkenalkan menu yg ada...so kami semua dlm 12 org sepakat la nak rase ok ker x...order punyai order, so td dlm kol 1 kitorg semua trun apa yg mengecewakan menu yg ditempah lambat smpai..tension gak la semua..muka masing2 dah lain dah...tp nasib tuan punya kedai layan baik..berkali2 mintak maaf..klu x mau kita semua sumpah seranah...hahhahaha...menu dia aku rase biasa jer..xlah sesedap mane tp boleh la klu nak mengeyangkan perut...hehhe..aku rasekan ni first and last kot aku mkn c2..hehhehe..aku bukan nak slahkan diorg seratus peratus..yer la kan kita pun phm cafe baru bukak mesti ader kelebihan dan kekurangan ...apa2 pun seronok bile dapat mkn ramai2...

so enjoy the pic k...

Sabar menunggu...hehehehe.."lmbatnya nasi ayam smpai" mungkin tu kata2 miey..hahhaa

nasi ayam + lemon tea RM9.90..Anda rase berbaloi x?



Ok..dah sampai..so mknnnnnnnn....
Walaupun xsesedap mane tp kat pinggan licin gak..perut lapar beb....bedal jer ape kat depan mta..hahhaha

Mangat ngat shidah mkn..dang lg tengok kamera tu...

15 comments:

shidah said...

lapoooooorrrr...
yg penting perut kene isi..
bab rasa tolak tepi dulu..
hahahhah.. mmg xsenonoh dah bila laporr.. :p

myLovepatzi said...

haha..mmg berbaloi2...

Tengku Norazuwin said...

yer doh shidah..yg penting pinggan kene licin..hakhakhak...

Tengku Norazuwin said...

pazi pah ni kita explore mkn kat nailis...tgk mhl berbaloi dop..hakhakhakhak

myLovepatzi said...

haha..yer dah kak win..gmbr tu pntg..mknan x kisah pun sdp ke x..janji ader pglaman msk dah tmpt tu..haha..

Tengku Norazuwin said...

yer betul...klu org tye "mung kamn dop lg c2"...kate la mkn doh..kan sdp dgr tu..biar dop sdp pun..hakhakhak..ape yg penting kenangan....

Precious said...

Eh ... lapar pulak. Kena gi makan dulu ni!

Tengku Norazuwin said...

Precious ==> enjoy your food:)

myLovepatzi said...

yer..btul2..

Tengku Norazuwin said...

:)

Airin said...

ble nk g makang2 lagi nih?
jalan2 rase makanan & bergambar..
paling penting bergambar.tu la yang jd kenangan pd masa akan datang..:)

Tengku Norazuwin said...

betul tu kak erin...msa bujang ni la kita nak kumpul semua kenangan....jom pah ni kita g jln2 lg..tp kan masalah nya skrg ni "sumber" kita xpernah tetap...hehehehe

Anonymous said...

beser jer mkn situ...sdp mkn dk machongkam lgi... :)

-Tent-

Tengku Norazuwin said...

tent ==> yer doh baik mkn mangcongkam..sedap dan berbaloi..

Tengku Norazuwin said...
This comment has been removed by the author.