Friday, December 11, 2009

Luahan Hati ku...

SAKIT HATI....MAKAN HATI.....GERAM.... semua dah bercmpur skrg ni....apalah nasib aku skrg ni...tp aku yakin semua ni ujian dri ALLAH...semua org suruh bersabar tp cuba duduk ditempat aku sure korg pun same gak....sedih..apa2 pun aku redha dengan apa yang aku hadapi...maybe ujian kecil ni ALLAH nak tgk sejauh mane aku punya kesabaran...tp aku bukan org yang kuat semangat tp aku akan cuba menjdi sekuat org lain...kepada kawan2 yg senasib ngan aku ...kita cuba menjadi sekuat yg mungkin ...insyaallah akan ader sinar untuk kita walaupun kita sendri x tau bile akan muncul......

P/s: mintak2 minggu ni akan ader berita gembira untuk kita...

6 comments:

miesah said...

insyaAllah.. maybe minggu depan masuk doh.. sebab sun lain buleh laker doh... softlake je dop leh g...
buleh nanti kiter g sunway lagoon plok.. hehe..

Tengku Norazuwin said...

klu gaji masuk padan byr hutang jer...dop dang doh nak g jln..hakhakhak

Fiza said...

sabo jer la...kalu ader peluang cau jer.....tak yah tunggu lamer....aku dengar pun kasian....sbb aku pun pernah terase aper yg kamu rase,,...

Tengku Norazuwin said...

nak caw tu la kne ader bakup lu....nak byr merah gane....heheheh

shidah said...

waaa... nk nangis wase...

Tengku Norazuwin said...

:(