Tuesday, December 8, 2009

Jom Heboh at Bukit Jalil

Tarikh :05. 12. 2009
vanue : Bukit Jalil

Niat dihati satu jer tujuan utama nak ke Jom Heboh...hehhee..mesti ada kalangan korang dah leh agak ork..hahha..tp syg harapan ku hampa....tp xper aku phm..maybe xder rezeki nak jumpa kot....aku redha jer...heheheh....sedeh ayat..koya jiwang plok....tp ape2 pun aku and the geng fun bile dpt ke Jom Heboh...biasa tiap2 tahun tgk kat TV jer artis perform kat Bukit Jalil...ni dpn mata....tp syg nya tu la..x dpt apa yg aku harap kan...tp xper aku xkan putus asa...next time insyaallah aku pasti gapai impian tu..huhuhu....

so korg see the picture yg xseberapa eh....

Aku bersama2 dengan artis2 Malaysia...


Bersama Kieran Hot FM
Booth Tari Tirana Tv3
Amar @ Neo dlm Tari Tirana
Booth Teh Sabah, bersama Teh Syuhada
Patung bergerak di M3..hehhe
SOFAZ di booth Hotlink
Alangkah bahagianya bile dpt bwk kereta FERARI ni..nok2 bile tiba hari paling bahagia dlm hidup...
Pelamin Idaman KU...huhuhu..Merah Putih..perhhhh..mesti happening


14 comments:

myLovepatzi said...

haha..pdn muke kak win x dpt jumpe tomok..tomok x mboh pun jumpe kak win..

Anonymous said...

best ngat gmbr ngn artis2... :)

-Tent-

Tengku Norazuwin said...

xper fazi..aku pasti dpt jumpa dia suatu ahri nt..tunggu....:)

Tengku Norazuwin said...

tent org ajak xboh g....rugi tent...hehehe:)

~AmyLiana8886~ said...

wow bestnyer..sy g tgk stacy je kejap pah g jln kat carefour..

Tengku Norazuwin said...

Amy==> niat hati nak tgk stacy gop..tp geng2 ajak balik awl coz sok nak travel kat genting lok..terkilan wase amy...

Airin said...

doh watpe awin x tepun dlu ke tomok tu...menang oim aritu bagi 2 doh..leh gok awin beli kete..mn tau klu awin jupe plok leh beli coper lok sutir hahaha...

Tengku Norazuwin said...

Airin ==> cian sy..tomok lupa daratan doh..hehehhe...dop ingat sy..beli dri r kete tu...nt tnggu sy kaya terlampau lu eh..hehehe

shidah said...

perghh!!! gengstar beb gmba..hahhaha

Tengku Norazuwin said...

hahhaha...tu bru real shidah...:)

FaiZ said...

mane gambo ngn tomok kak awin???

Tengku Norazuwin said...

tomok dop mari..ni yg frust nugeng ni..hehheheheh...:(

Anonymous said...

Bkn xboh gi kak win...ongkos xdop..ngee ;P

-Tent-

Tengku Norazuwin said...

:)..lain kali la tent...