Thursday, December 3, 2009

2009 Year-End Google Zeitgeist: Malaysia

Entah kenapa Google cepat benar keluarkan senarai keyword popular sepanjang 2009. Kita masih dalam permulaan Disember.

Tidak mengapa. Yang penting, senarai yang di’keluarkan Google untuk Malaysia nampak sedikit lari dari biasa.

Ni aku just tunjukan untuk senarai artis paling popular kat Malaysia..kalu korg nak tgk list kategori lain sila ke Google Zeitgeist k..

Penghibur Malaysia

  1. Zee avi
  2. Yuna
  3. Hafiz af
  4. Aril af
  5. Tiz zaqyah
  6. Julie woon
  7. Stacy
  8. Tomok
  9. Bunkface
  10. Linda onn
P/s: apa yg pasti TOMOK masuk dlm senarai walaupun bukan ranking no 1..hehhe

12 comments:

Princessgathis a.k.a umiey said...

tgk r kak awin...sape duk ranking pertama....hahaha.. tomok ke 3 last..kira ok je la..hahaha. jgn mrh

FaiZ said...

tiz zaqyah pom senarai atas dari tomok..heee...lalalala

myLovepatzi said...

haha..sume x best!!!

Tengku Norazuwin said...

umi ==> tau la yuna atas pd tomok tp at lease tomok msuk senarai gop...hehehhe

Tengku Norazuwin said...

faiz ==> kejut gop tgk nur amina masuk ranking..mesti pas ni laku abid dia nis..

Tengku Norazuwin said...

fazi ==> sy tau coz band jiwang karat awk dop masuk list..cian plop..hikhikhik

myLovepatzi said...

x per x msk dlm list pun..yg pntg pernah msk dlm juara lagu dulu2...haha..

Tengku Norazuwin said...

eleh..set2 dlm list ni pun masuk juara lagu 2009 gop..same2 hebat la tu..:)

Ajan said...

hehehe bange ngat kak win ..
kang kalu tgu smpi abeh disember kompem tomok tekua dr list neh..
mkin ari mkin tron carta...

Tengku Norazuwin said...

dop baik ajan kate g2...hehhehe..TOMOK kan JUTAWAN artis tuk tahun ni...:)

Fiza said...

eles sbb ader tomok jer tu letak dalam blog...tak hampeh nak letak....

Tengku Norazuwin said...

hakhakhak...dah tau berkata pule...hehehhe..klu tomok duk first raking lg besor tajuk aku letok..ni nasib duk bwh jer....