Thursday, December 10, 2009

Giler PINK...

Dulu AKU mmg xminat pink..hehehe..tp sejak 2 menjak ni xtau r...cm nmpk pink jer nak beli..huhu..maybe dulu aku kutuk org pastu tuhan terbalikkan kot..hehhe..tp minat pink xder la smpai fanatik..MERAH ttp no1 beb..

Ni aku jupe artikal dlm salah satu blog yg aku suke baca OHTIDAK ..fanatik tol la...tp kan AKU ader adik yg giler pink...Aleeya ngan Nor..semua brg klu boleh nak kaler pink...Contoh Aleeya start Tadika smpai la skrg ni beg sekolah dia xpernah berubah kaler lagi...masih setia dgn pink..adoiii...maybe sbb tu kot aku suker kaler tu...coz aku yg belikan beg tuk dia atas permintaanya...hakhakhak.....


Ni aku tunjukan org yg giler pink....abis semua brg2 pink...



6 comments:

myranaqi said...

pe ni bro..pink2..
x rock ar..
auwwww..
dah beralih kepda pink ni..
hihihihi

Tengku Norazuwin said...

hehehhe...slow2..hakhak

mieya said...

erm tau x pe pink comey..tetep dihati

Tengku Norazuwin said...

mie mmg ratu pink..mesti la comey..hhehehhe

~AmyLiana86~ said...

sama la kiter kakwin..pink di hati sekrg nie..hehe

Awien Heritage said...

amy--> sejak akhir2 ni jiwa mcm jambu ckit..hehe..