Thursday, November 5, 2009

Training Oh training at Nota Asia

Salam korg semua..pekabor..hope u all chat la yer..ni aku nak kongsi sedikit kenangan semasa Training Design dekat Nota Asia di Subang Jaya..Alhamdullillah semlm dah abis training tu..apa yg aku dpt dri training tu sedikit ilmu tuk di apply masa kerja..walaupun byk yg xphm at lease ade gak la msuk dlm kepala otak aku yg lembab ni hehehehhe..harap2 akan ader lg training mcm ni..best nya bile blh kenal ngan org..ilmu pun dpt..mkn konfem la free, dan apa yg penting enjoy..biasa training xskema sgt kan..klu skema2 ni fokus tu konfem lari beb..hehhehe..Apa2 pun korg layan gmbr yg sempat aku snap masa disane..see the picture...


Ni la sijil yg dapat selama 3 hari training....yahooooo



Tengah ber discussion...

Cm biasa r muka2 skema..hakhak

Pandangan dari atas Nota Asia
Suasana Training Room

Nice deko..



Kusyuk amat cik fazi ni..main FB ker..heheh

8 comments:

tora uchiha said...

nie btol2 begin gua panas nie, siap letak sujik 2 tahan beb

Anonymous said...

Best ea gi training..blh gi jln2 shopping... ;)

-Tent-

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

Tora uchiha ==> hakhakhak..nak bikin lu panas la ni...hhehee..sape suh u x pegi..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

tent==> mmg best pun nak2 blh g shopping kan...next time suh bos antar jauh ckit tp ongkos nya kene bg la..hahahhaha

myLovepatzi said...

gmbr curi zmn bile ni yg kat bwh tu??x aci2...

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

hihikhikhik...awk ngah layan FB mane perasan ..hehhehe

myLovepatzi said...

kak win jht!!!tggu la ari pembalasan..hehe..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

hikhikhikhik...:-)