Thursday, November 19, 2009

kalau Betul2 CINTA


Semoga ramai lagi lelaki yang sedang hangat bercinta bersifat seperti di bawah.

Saya suka tengok jari awek saya…
Cantik betul… Sungguh! Sampai takut nak pegang…
Bukan takut patah… Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di depan yang maha Esa…

Saya suka tengok rambut awek saya… Cantik betol… Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung…
Bukan sebab jeles orang lain tengok …. Tapi takut terbakar dek api neraka
Saya suka tengok body awek saya… Cantik betol… Sungguh!

Sebab tu saya belikan dia telekong Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya.

Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye…
Saya sedih tengok awek saya Tak tido, tak makan rindu kat saya…
Saya pun macam tu jugak, Ada problem yang sama..
Die tanya apa ubatnya? Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa… Semoga lebih cintakan Nya dari saya…
Bahagie nye dapat pakwe macam die… Saya sedih tengok awek saya Selalu pesan macam-macam kat saya… “Makan, minum, drive elok-elok ..
Nanti awak sakit saye susah ati ” katenya… Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu Die tak kata satu aper pun…
Berdosanye saya….saya memang sayang dia…

Nak jumper die .. Yang forever punye forever… Di dunia dan akhirat terutamanya, Janji nak share heaven sama-sama…
Bahagia selamanya… Semoga kami saling mengingati, Dosa sendiri pun infiniti… Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni…
Semoga kami menginsafi diri… Ya Allah ampunkanlah kami…. Semoga kami dapat bersama selamanya nanti…
Cinta tu anugerah Allah… Pandai-panda­i la kita menjaga nikmat Allah itu ye..

P/s: Kalau la ramai lelaki jenis mcm diatas aman dan bahagia la wanita2 kat dunia ni..xkan ader lg maksiat dan pembuangan bayi2 merata2....renung2 kan....

2 comments:

Airin said...

betul dh tu...
selamat dunia akhirat..

Tengku Norazuwin said...

:)contoh terdekat adik ipar kak erin..hhhehehe...aman rumahtangga