Thursday, November 5, 2009

Chocolate Graphics very nice...

mmm....apa yg aku nak coleteh kat entry ni ialah pasal coklat...ummm meleleh air liur bile sebut psal coklat kan ..bg sape2 yg mmg hantu mesti xmelepas kan peluang bile nmpk benda alah ni..masa training hari tu..level bawah ader mcm bazar la..semua rasa nak beli tp "ongkos" belum masuk so simpan jer la hasrat nak shopping..tapi kan bile nmpk je coklat ni..hati kami teruja ..yer la kan mana la pernah tgk coklat buleh ukir muka kita..Org yang jaga kedai tu ckp kita boleh jer tempah tuk weding ker tunang ker..apa saje la..janji ade duit..hakhakhak..apa lg kami bertiga belek2 la coklat tu..alih2 harris ckp pilih la mane satu nak dia nak belikan tuk Team QA..so dpt la sorg satu..Mekasih Harris..ni dah masuk 2 gift yg dia bg...harap lain kali dpt lgi la yer...so enjoy the picture ehhh..klu korg terasa nak tempah blh la ke website ni.. http://www.chocolategraphics.com.my

Ni yg aku punya..happy birthday..hehhee

bersama tuan belanjer..
5 geng QA


5 comments:

myLovepatzi said...

hehe...yg box ijau tu paling comel skali..

~amy liana8886~ said...

huhuhu..bestnyer..yg kelabu i punya..haha

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

amik la sape2 nok..tent bg se sorg doh..jgn berebut yer kawan2..hihikhikhik

myranaqi said...

bertuah dpt kwn mcm 2..
bkn sng kite nk dpt kwn mcm 2...
korang mmg bertuah...
so korang kena jg kwn korang 2 leklok erk...
sape2 yg tgk ni mesti jeles kn..
mira pun jeles..
tp xpe asal kwn sume gumbira erk..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

tau xper mira..Geng QA mmg best..geng2 umh kita dulu pun best tp skrg semua tinggal kenangan..