Tuesday, March 27, 2012

Melepaskan Gian di Water Park

Tempat : Bukit Gambang Water Park Kuantan Pahang
Tarikh : 23/03/2012


Setelah sekian lama awien tak melepas kan gian di tempat macam ni... last ingat masa awien dan kawan-kawan kat JB..kami berendam di Water World Melaka...agak lama juga la tak bersantai macam ni... alang-alang ada peluang berkursus di tempat macam ni..amik peluang la kitaorang...hakhakhak.... apa yang penting HAPPY... dapat melepaskan tekanan kerja... :)


Xtvt wajib sebelum mandi....

Keretapi ni la yang bawak kami dari tempat penginapan ke Water Park...best siap ada lagu lagi keretapi ni...klass gtu...

View dari atas....


Bersiap sedia untuk bertempurrr dalam air...hihi

Makan Ais krim duluuuuu....

posing-posing duluuuuu


Pelampung yang menjadi penyelamat di kala lemas...wakwakwakwak....


Mula -mula muka masing2 cuak nak naik benda ni.. tengok orang naik ok jer.. apa lagi cuba ler.. skali naik best juge... sampai 3 kali kami balun... :)

setelah puas menjerit.....



Awien Heritage --> skali skala melepaskan gian... :)

4 comments:

~AmyLiana86~ said...

wah2..pernah g doh..napok je best tp bese2 je kut..hehe

Awien Heritage said...

hahaha.. best mie klu kene ngan jiwa...g plok dgn geng2..hakhak

Norhafiza said...

jgn memalukan...air separuh lutut dah lemas...sangat memalukan...

Awien Heritage said...

hahahhahahha..jgn kau ungkit perkara lalu..hahahhaa.... itu zaman kanak-kanak riang...hihihihi