Thursday, March 15, 2012

Makan Malam di My Friend Restoran Johor Bahru

Hampir 2 tahun rasa tak jejak kaki kat JB ni...10/03/2012 baru ni berpeluang untuk ke sana lagi..tu pun sbb sepupu kahwin kat segamat...alang2 pegi sana kami sekeluarga ambil peluang pegi rumah abang yang kat Pasir Gudang...hampir setahun lebih dia duduk rumah baru, baru awien berpeluang jejak rumah dia..nt aku berkesempatan awien akan story ckit2 pasal umh dia k...

Sebelum tu layan kejap gambar2 yang tak berapa ok untuk tontonan korang..hikhik....kalau nak tau Restoran My Friend ni dekat dengan tempat kerja awien dulu... sempat la beberapa kali singgah kt sni...tu pun sbb ada org belanja..kalau tak haram nak jejak....hakhakhak...

Kiranya kali ni kitaorg makan cni mengenang masa2 dulu la...rindu kot tempat ni....hihi..kalau sebut pasal makanan kat cni..awien rasa ok la...boleh la korang kalau nk jamu family sekali skala...harga pun berpatutan.. tak rugi kalau korang cuba... : )



sebelum makanan sampai..kita posing dulu..... :)


2 brother ni la yang tukang bayar.....huhu

aku yang suka berposing gitu...

semua ada kecuali abah yang terpaksa jaga rumah ...lain kali abah join k...hikhik

Antara makanan yang diorder....

Awien Heritage --> Rindu juga kenangan di Kuala Lumpur... :)

2 comments:

~AmyLiana86~ said...

kakwin wat saya lapor..huhuhu...=

Awien Heritage said...

saje2 nk wak jeles kat amy r tuh...hehe...