Saturday, October 15, 2011

Selamat datang ke Blog Awien Heritage Berwajah Baru...

Salam 1 Malaysia kepada semua rakan-rakan yang dikasihi sekalian...haa..mesti korang perasan yang blog awien nampak lain mcm kan..ni la hasil tangan kawan kepada kawan awien..namanya MYRA..kalau korang nak tahu info lebih lanjut pasal MYRA ni korang klik kat link ni k...

Kalau korang berkenan boleh jer tempah header, footer kat MYRA ni..sure puah ati punya la..yang pasti harga untuk semua ni ditahap yang anda mampu milik...hehehehe...(mcm jual barang daaaa) dan segala maklumat korang boleh tengok di blog MYRA ni yer.

Special kredit kepada sahabatku tersayang AMYLIANA kerana kenalkan kak awien dengan MYRA...selama ni berangan jer nak ubah rupa blog ni...thanks AMY. LOVE U Laaaa...:)

Header

Footer

Awien Heritage --> Thanks cik MYRA..lepas ni konfem awien terlebih rajin nak mengUPDATE entri terbaru..hihi..:)

12 comments:

~AmyLiana86~ said...

thanks jugak pada sutera kasih yg ubah template blog nie..hehe

myranaqi said...

fuhhh bestnyer.comel gler..comellllllllllll..nk ubah blog gk..pliz....ada sape2 nk bantu

Awien Heritage said...

amy--> Kredit kepada sutera kasih juge..

Awien Heritage said...

myranaqi--> jom myra ubah blog same2..konfem puah hati..hihi

~AmyLiana86~ said...

tu r free je kan kakwin..beruntng dpt kenal die..hehe

Awien Heritage said...

amyliana--> tu r untung juge amy masih aktif lg berblog berbanding kawan2 kita yang lain..semakin hari semakin slow....hehe

~AmyLiana86~ said...

testing yer..

myravea said...

Thanks akak..hehe,,

ramai cakap gitu, ble renovate blog, kite semangat nak update..samela mcm myra dulu..hehe :)

Awien Heritage said...

Myrevea --> same2 myra...mmg tgh semangat ni..hehe...

myranaqi said...

mira ar 2 kwn2 yg semkin hr semkin slow update huhuhuh

Awien Heritage said...

Myranaqi--> doh tu myra rajin2 la update cite....ada gop geng2 spike yang aktif..rindu nak dgr citer kawan2 semua..hehe

Awien Heritage said...

Myranaqi--> doh tu myra rajin2 la update cite....ada gop geng2 spike yang aktif..rindu nak dgr citer kawan2 semua..hehe