Tuesday, July 26, 2011

Westlife Akan Kembali Ke Malaysia

wahhh...lama xdengar khabar dari sekumpulan anak muda iaitu WESTLIFE...satu ketika dulu amat popular dikalangan anak muda termasuk la aq..hehe..apa yang nak dikongsi pada rakan2 semua ialah pertama sekali aq membeli album artis barat (yang ORI lagi u) pertama kali dngar lagu If I Let You Go terus jatuh cinta pada WESTLIFE ni...semua lagu2 westlife aq beli cd mp3 siap dengan lirik2 skali..(fanatik nya aq masa tu, dulu downlad2 ni mane ada lagi ) huhu...setelah lama menyepi tup2 pagi ni aku terbaca dlm satu portal Murai .com westlife bakal tiba kat KL pada oktober ni...mungkin ada hadiah untuk peminat2 yang merindui diorg..(aq salah seorang) hehe...klu korang nk baca artikal dari MURAI silala klik di link ni...enjoiiii


Westlife - Westlife
Album pertama yang dibeli dan masih lagi menyimpan kaset westlife sampai skrg (dulu jarang ada CD kat umh)

Westlife - Coast To Coast
Album kedua yang dibeli juga still dlm simpanan

Westlife ketika Berlima



Sekarang tinggal 4 0rang
Westlife Akan Kembali Ke Malaysia Oktober Ini



Awien Heritage ==> dulu penuh poster westlife didinding..

8 comments:

Fiza said...

tau tak per..tp sekarang ni dah hemsem...

CT_LiVaN said...

win....aku pun minat westlife...
nk wt mcm mn membesar bersama group nih...:)
kaset dia still ader lagi...

Awien Heritage said...

zan--> biasa org koho tua koho hencem..ke guane..hehe

Awien Heritage said...

Ct livan--> kaset tu jd kenangan samaoi lning tu..t mu g tgk bola dop baru ni? Malaysia lwn livepool.mu kan Fan Livepool hehehe...

CT_LiVaN said...

win...mmg kaset tuh jd kenangan smpai skrg...
msia vs liv?aku g tgk....
ader adik aku tag kat facebook...

Awien Heritage said...

mung hebat tie..ni bru fanatik fan....kelas doh wase...hehe

CT_LiVaN said...

hehehe....lama doh aku tggu diaorg dtg kt msia...nk g sana entah bila....peluang ader dpn mata, grab je...:)

Awien Heritage said...

betol2 doh tie..nk hrp g dinung tunggu kaya lu r....