Wednesday, July 27, 2011

Sesuatu yang xdijangka

Mungkin semalam merupakan hari paling bertuah untuk aq kot... ye la xpernah-pernah dapat barang-barang free dari orang selain dari family sendiri...sape la aq ni nk dpt barang2 mhal kan..hehe(ayat sedih lok) huhuhu...tup-tup semalam dapat Handphone baru dari seseorang yang berhati mulia..tq-tq tuan yang memberi (walaupun dah berkali-kali aku ucp terima kasih pada dia semalam). hihi..Mungkin dia kesian kat aq kot tgk aku pakai tepon cap ayam (kate org ganung) hakhakhak...apa-apa pun aq bersyukur sangat2...niat mmg nk beli yang biasa2 jer...mhl2 xmampu...hehe...Walaupun korang rasa hp yang aku dpt ni biasa2 jer..aku tetap anggap ia begitu berharga..bukan senang nk dapat benda free kan kan kan....Korang nk tau x aku dpt hp ape????? nah ni jenama dia NOKIA E71

Nokia E71
Awien Heritage --> semua hp yang aq pakai start dari kolej hingga sekarang semua dari jenama NOKIA...mungkin kena dengan jiwa kot....


8 comments:

~AmyLiana8886~ said...

wah bestnyer kakwin..rm1k lebih tu..adik amy pakai yg tu..sape bg? bf ke??hehhee

Fiza said...

saper bg awin..jeles nyer...nak jugak...

Awien Heritage said...

amy--> yer dop harga 1k amy? dop caye loks..ingat nk g tgk gop kedai harga...hehe...sy single lg la...xdop2 BF2 nyer...hihihi

Princessgathis a.k.a CinTa said...

dap doh kak win..kite geng r... E71 VS E72...

Awien Heritage said...

zan--> adalah insan berhati mulia ni...kahkahkah...

Awien Heritage said...

Umira --> umi hebat lg pada kak win. orrrr....welcome the club..hekhekhek

myranaqi said...

wah2..sape kah gerangan dia 2...hahha..rasuah ke pe ni..hihihi...best ok dpt brg free2 ni tp pastikan bkn rasuah ok...hahhah...si dia...siapakh si dia 2..jeng...jeng...

Awien Heritage said...

myra--> ni bukan rasuah..pemberian ikhlas dri org yg amat dikenali..hakhakhakhak..hindari rasuah dlm hidup...huhuhu