Tuesday, October 27, 2009

Selamat berjaya kawan2..

mmm...firstly aku nak ucpkan selamat berjaya kepada kawan2 yang dpt keje baru...EIO la 2..ramai gok la dgr2 kbor dpt...mmm..makin suram la kat company aku ni...nasib baik geng2 QA sorg jer dpt..2 pun BAM masih dlm dilema..hehhehe...sori BAM...klu dop mau sunyi nt..heheheh..ape2 aku doakan selamat berjaya kepada semua yg dapat EIO kat ganu..balik kg la korang ekk....best nyer...Bile dah duk kg 2 jgn lupe la kami dicni...doakan juga untuk kami agar blh keje kat ganu tekk...ikut r kje apa pun yg penting menjamin mase depan dan halal disisi agama..Yg masih duk kat SKALI..hope buat yang terbaik untuk company kita walaupun kita tau kita pun ader masalah...hehehehe....

5 comments:

joegrimjow said...

forward la entry ni kat bos
;-)

~amy liana8886~ said...

hahhaa..tu la event gaji sokmo problem kena wat keje..ttp balik lmbat ork..huhuhu..xsanggup lg aku..(lagu awie) haha..

Seteguh_Karang said...

urmmm....nanti smpai lah msa kak wien.insyaAllah!

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

Joegrimjow==> mau terasa klu forward kat bos ni..ape2 pun kami semua enjoy dicni..cuma ader sdikit masalah yg xdpt dielakkan..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

Amy==> nt ader la 2 rezeki kita..

Seteguh karang ==> kak ra doakan kitorg ehhh