Wednesday, October 14, 2009

Akhirnya AKU di KL Tower..hehhe

Entry semlm aku cite pasal "Genap setahun" Aku di kl kan..dan semlm juga selama 1 tahun di Kl akhirnya sampai juga aku kat KL Tower..teruja sungguh rasanya.hahhahaha.."org darat" kata org ganu..First jejak kaki kat Kl ni aku dah berangan nak naik KL Tower tp tak berkesempatan so smlm memjadi saksi aku , Fazi ,Umi akhir sampai juga. Mula2 mmg kitaorg was2 nak masuk ker x,yer la tempat mcm 2 takut gak mahal, bile budak 2 org tu g check berapa harga dengan rasa seronok nya kami masuk dan teruskan aktiviti wajib..hehhe..bergambar la apa lagi sebagai bukti bhawa kami dah sampai kat KL Tower walaupun x sampai kat bulatan yang tinggi 2, tp ckup puas bg kami semua. so mls nak cite panjang korang see the picture yer....

Welcome to KL TOWER

Gambar bersama salah satu mercu tanda MALAYSIA
Bersama dengan pencetus idea untuk ker KL Tower (Umi n Fazi)


Antara kios yang ada

Hiasan semperna Depavali..nice
Berlatar belakangkan alat muzik tradisional
BMW..woi best nya klu dapat nih..kepada pemilik kete ni..minta kebenaran untuk upload ke blog AKU eh..sori bergambar tanpa kebenaran..kredit kepada pemilik BMW nih.2 Mercu tanda kebanggaan kita RAKYAT MALAYSIA



9 comments:

myLovepatzi said...

haha...romantik ngat gmbr kite berdua...hehe

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

payah kita nak gambar gni..hehhe..klu J** tgk konfem yer jeles.hakhakhak

~amy liana8886~ said...

klcc xg xpe..sbnyer puoh dh wat kije situ kakwin ork..

Anonymous said...

Mcm couple jer 2 org nih...ehehe (^-^)

-Tent-

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

yer doh..pah ni g tempat hok dop pernah jejok lg kat kl nih..baru buleh rase lake mane2 tempat..dop g2..hehhe

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

tent==> tent jeles ker tuh..2 untung jd org puan, blh amik gambar gane pun xper..org laki wak gni konfem org kate lain mcm.hahhahahha

Anonymous said...

Ceh...

-Tent-

Princess_Gathis said...

KAK AWINNNNN...!!!!!
6 serial umie dok jadi......
cari mula....

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

yer syg..nt kita cri eh..kahkahkah