Friday, October 23, 2009

Bermula ERA baru dalam hidupku...

23 october..tarih paling bermakna dalam hidup ku...aku mula dilahirkan ke dunia ...hari tanggal 23 october 2009 genap usia ku 27 tahun...dah tua rupanyer..hehehe..bila nak K*****....huhuhuhu...Insyaallah semoga tuhan mempertemukan aku dengan si DIA...hhehehehe..."Galok ayat ork..".Ape pun aku ingat berterima kasih kepada teman2 serumah coz semlam bg suprise yg mmg aku tak manjangkakan..."woii..lain kali tolong la jgn bg suprise cm 2"...nasib "macho" ku ader lagi..klu dop abih banjir umh 2..hakahak..tp best coz bnda yg xjangka boleh di ingat sampai bile2..ada patut dia org kasik lipas..LIPAS la binatang paling aku geli kat dunia ni..Bg ular aku rase blh tahan lagi kot..hihihihihi..Ape2 pun thanks kepada yg bertukus lumus menangkap LIPAS..Faziey, umi, ajan, kak erin...anda semua best..hihihi..dan juga hadiah2 yg korang kasi semlam. I appreciate it...hehehhe...

Design By Umiey...
Untuk rakan2 se opis thanks for wish korang untuk ku...terharu sgt2.

Sekali lg thanks untuk anda semua yer...I am happy today...hehhhee

Ni ader ckit gambar dri rekaan fazi ngan umi..mekasih sekali lg....


Design By faziey...
Hadiah yang di reka oleh pereka Kreatif..hehhe
Eiiiii...sabar jer dengan benda alah ni....

11 comments:

Princess_Gathis said...

kak awin post gmbr lipas s,pai terangkat kaki umie...smlm dgn beraninye umie g teman fazie ngn kak ajan cari lipas....berpeluh babe....hehehe

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

hehehhe..umi tau dop..kak win nak cri gmbr lipas pun geli geleman ni..eiiii

Princess_Gathis said...

hahaha.....besor amat lipas nie..

myLovepatzi said...

haha..akhir nye kemachoan kak win gugur juga di tgn kami..huhu..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

hehe..tggu kemunculan ku semula....

~amy liana8886~ said...

Happy besday..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

tq..

Ilyah.... said...

Jengah blog amy and nmpk entry die...hepy birthday.....

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

oooo..thanks...

Ilyah.... said...

Tq..for being my follower...:-)

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

sama2...salam perkenalan ilyah..