Wednesday, August 26, 2009

Dop sabar nya....

Lambat nya rase 28 hb 8...rasa rindu yang amat kat kampung...time-time puasa ni bile duk berjauhan ngan family rasa sedih plak...ye la kan klu kat kg bile sahur dah siap kat atas meja , kita just bangun dan mkn , tp bile duk perantauan ni semua kena wak sendiri, 2 ramai anak muda yang x bangun sahur...termasuk la aku.

Tp ni bukan first time bg aku..coz dah biasa ngan situasi ni..masa kat kolej dan keje kat johor dulu..tp terkilan la jugak..klu pose ngan family rasa lain macam ckit...biasa la org tersyang ada depan mata...baru seronok.

Bukan nak kata ngan kawan-kawan xbest tp lain macam 2 kureng la. Apa-apa pun aku dah xsabar nak balik kampung...lambat nya masa berjalan.........

2 comments:

myLovepatzi said...

sbr la kak win..2 ari lg...sy pun x wape nk sabor gok dah ni..tp gitu la..kalu kite tggu2 lg rase lmbt..hehe..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

yer doh..mmg dop sabor fazi wehhh...klu blh mlm ni nak tembor doh..harap beli tiket jer..klu dop lama doh ajak awg blik.huhu