Sunday, December 18, 2011

Ombak Rindu dah cecah 10 juta!!!!!

Hot2...memang macam goreng pisang panas la filem ni....dengar2 nya dah mencecah kutipan 10 juta.....huh mmg super la.....minggu lepas awien berkesempatan untuk menonton filem ni bersama kawan-kawan..biasa plan last minit menjadi...so kita orang gerak menuju ke Mesra Mall kemasik dalam kol 2 ptg..hajat nk tengok yang pukul 4 lbh...alih2 tiket dah abis... yang ada pukul 7.20 mlm...tu pun seat ada 4 jer yang kosong dan paling sedih seat paling depan kosong...aduiiiii...sakit tengkuk2..konon2 menghayati la..hehehe...


Antara part2 romantik yang awien suka..sweet sangat time ni...

Dah lebih 2 minggu pom tayangan nya..orang ramai masih lagi berebut2 nak tengok filem ni..Awien bukan apa teruja dengan filem ni..antaranya sebab dah baca novel nya so teringin plak nak tengok macamana visual nya... ternyata apa yang orang ckp2 selama ini tentang kehebatan filem ni...betul..walaupun dalam novel tak sepenuhnya dikeluarkan tp impaknya hampir sama.

Orang ckp ramai yang menangis kan..awien tidak terkecuali bila part Harris menangis..aduhaiiii...menitik juge la airmata ni walaupun tak selaju air paip...hekhek....sedihnya...hehe...nmpk macam cute jer tgk orang hensem menangis kan...hehehe...

Part ni la buat air mata ku menitik...sedih dorrrr....

Apapun Awien boleh katakan Filem ni ok la..boleh buat orang lentok seketika part romantik tu...hekhekhek...korang yang belum lagi tengok tu sila2 la jenguk pawagam berhampiran yer..hehe..

Part ni mesti ramai yang suka..hehe..nmpk sangat Hariss ni tak tahan tengok Izzah...huhu



Awien Heritage --> Filem Azura versi terbaru pun nampak macam best jer....sbb ada Neelofa kot...hehehe

6 comments:

TIM TIM said...

macam mana?
puas hati x dpt tgk?
:)

Awien Heritage said...

puas hati tp sedikit kecewa sbb kene duk seat depan skali...sekali sakit tengkuk daaaaa...hehehe...pasni nak tgk dvd plok r...baru leh feling lebih ckit...hakhak

TIM TIM said...

hehehehe...
xper..demi ombak rindu menghempas pantai kak awin kita sanggup lakukan apa saja...:)

Awien Heritage said...

hahahahaha.......tunggu novel " Andai itu Takdirnya" plok di filemkan...hehe

~AmyLiana86~ said...

xtgk lagi ni kakwin..huhu..geletik rase nk tgk.. bestnya kalau dpt suami romantik cm aaron tu ork..heheh.

Awien Heritage said...

g la tgk mie...ajak la cik abe tu...suruh la cik abe jd romantik cam hariz..hehehe