Monday, September 28, 2009

Memory raya 2009

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin untuk semua...cm ner korang dihari raya? mesti seronok dengan baju baru kan..hhehe..juga jumpa saudara yang jauh maupun dekat...aku pun cm korang gak ziarah menziarahi sesama kita adalah agenda wajib di hari raya...ni aku nak kongsi gambar kenangan dihari raya aku 2009.

Malam raya adalah malam untuk berkumpul bersama sepupu yang hampir setahun tidak berjumpa dengan menyaksikan diorg bermain bunga api...(korang jangan ikut aktiviti malam raya aku ek..bahaya....)hehhehe...


Raya Pertama adalah raya paling yang ditunggu oleh semua org..tidak terkecuali family aku kerana hari raya la hari untuk kita berkumpul sambil bermaafan semua.



guys cousin. Merapatkan silaturahim bersama


Raya kedua. Ziarah menziarahi adalah agenda wajib untuk semua



Raya ketiga berkonvoi beramai-ramai ke rumah saudara mara.




Raya ke empat bersama kawan -kawan SPIKE & SKALI yang bertandang kerumah. Thanks my friends kerana sudi ke teratak buruk ku..





Ini adalah cebisan foto yang sempat dirakam semperna raya 2009. Sebagai kenangan di hari tua nanti..hehhehe.. korang jgn marah aku upload gambar tanpa izin eh...hehhe...sebagai tanda kenangan kita raya bersama..





6 comments:

myLovepatzi said...

knaper raya ke-2 gmbr kak win x dop eh???pelik2..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

k.win tukang amik gambar time 2...so dop dang nak amik gambar sendiri..hehhehehe

myranaqi said...

gitu ar k.awin org sbuk 2...
tema kuning gitu..anok raja

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

baju recycle la 2..alang2 dop luak pakai mule..hahhaha

everyone can fly....... said...

oweh...byk ngat bukti org mai raye.hihi

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

hehhe...mmg doh..