Wednesday, February 17, 2010

salam kembali bt teman BLOG

assalamualaikum....aduhhh hampir 2 bulan rase nya dop jenguk blog ni...rindu yang teramat sgt ni...hehhehe...almaklumla tenet kat umh xder...sesekali adik balik kg baru dpt lepas kan rindu kat alam maya ni....selama aku meyepikan dri dlm dunia maya ni banyak perkara yang berlaku...ada yg baik dan juga sebaliknya...apa2 pun aku rindu kat kalian semua..teman2 blog....miss u..

aduh cm ner ek...first aku buka tenet kan perkara pertama yang aku buat ialah buka FB...adoiiii.dah berubah rupanya.....ketinggalan zaman tol la aku rase....nak main pun dah rase cm kekok jer....kawan2 leh tolong x? blh x FB wak cm asal...serabuk la rasenya....hehhehe...malu rase...jakun pun ader aku rase nih...hehehhehehe....apa2 pun dapat menulis dlm blog ni aku dah terasa hepi sgt2....hehehhe....k la next story kat entry lain ek.......cite buat kami 1 family happy....cawwww

3 comments:

myranaqi said...

dpt baby br??
dh jd mok cik awin dh skrg ni..
hihihi

Ajan said...

k win dh dpt ank sdra ka?
huhu pasni leh la update blog tiap2 ari eh..

Tengku Norazuwin said...

mira ==> kakak ipar dah bersalin dah.baby girl....

ajan==> baby girl jan...muka cm kak win..hahahahhahaa