Friday, February 20, 2009

USRAH DI PORT DICKSON

ASALAMUALAIKUM..

mmm...cm ner ek nak cite...ngah boring sbenarnya ne..xtau nak wak ape kje xder sgt..ngah aku terpikir nak wak ape aku dapat idea nak cite pasal aku n the geng usrah g holiday kat PD.

Tp ne bkn holiday biase tp penuh dengan ilmu coz yang wak plan ialah bos aku kat opis iaitu En. shahrul..dia la yang plan g bercuti untuk xtvt motivasi kiteorg..aku kat opis join group usrah...so seimbang la antara dunia ngan akhirat org kate..hehhe...xlah kjar dunia jer tp akhirat xder aper2.. ssh gak kan..

K.la ne aku nak cite mse kite org kat PD..e.shahrul jemput mentor die masa beliau study kat US dlu..Brother 2 namanya Abg.Adnan kiteorg panggil..mase kat PD 2 la abg.nan byk bg motivasi kat kiteorg..mcm2 aku dpt blajar benda baru... mmg best r kiteorg walaupun g 2 ari jer..

Abg.Nan ader gak cite psl cara idup org US...byk abg.nan cite psl beliau kat sane..best gak dgr cara islam disebar kat sane..rupa2 nyer kat sana lebih senang org nak terima islam..2 yg aku dgr abg ,nan cite la..

kat PD jgk kiteorg sembhyang together..hubungan ngan kwn2 pn da jd rapat..sblum g PD kiteorg wak hal masing2 tp bile sampai sane lain plak..close la ..time tangkap gambar paling hapening..rupe2 nye kepala kiteorg sama"hantu gambar" hahhaha..pantang nmpak org pegang camera mesti nak posing..hahhahaha..lawak2..

ape2 pn Thanks aku nak ucapkan kat En.shahrul coz byk ilmu dpt melalui program motivasi ne...klu nak dikira aku la org paling liat bab2 ne tp ntah cm ner blh jd suka plak skrg..heppi join usrah group...

ne ader pic kiteorg kat PD..



4 comments:

syahida54 said...

dude...nk tau gak aper citer motivator tuu??
mcm best jer!!

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

Mcm2 la..best ide..klu ide join kiteorg mcm2 boleh kongsi idea...

sYu said...

len kali klu ade aktiviti yg dh plan awal bgtau ler...hrp sgt bleh join usrah lg..kesunyian kat sini..isk!

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

org ajak ari 2 ckp byk kje...best usrah versi 2...klu ader versi 3 nt org gtau ea